Diaspora mbledh mbi 48.000$ për rininë në Malësi

MBREMJE PER NGRITJE FONDESH NGA SHOQATA MALESI E MADHE NY

23 Janar 2017

Shoqata Malësi e Madhe me veprimtari ne New York organizoj një mbrëmje për ngritje fondesh për rinin tone vendlindje, Duke u nisur nga parimi se rinia janë shpresa e jone anëtarët e shoqatës tone te përbashkët dhe kryesia e saj me pune e tyre te pa lodhshme dhe me përkushtim dhe atdhetari bene te mundur qe kjo mbrëmje te dal e suksesshme. Ne ambientet e lokalit Royal Regency dhe me nje pjesëmarrje te gjere te malësorëve dhe aktivistëve te dalluar te komunitetit mbrëmja kaloj ne një atmosferë te ngrohet dhe vëllazërore. Me kënaqësi i njoftojm se nga kjo mbrëmje dhe mbremja e meparsh e datres 18 Dhjetor 2016 Ne restorantin Cioa u grumbulua nje shume prej  48.644.00

FALENDERIM

Shoqata Malësi e Madhe , NY falënderon bashkëvendësit tone , anëtarët, aktivistët e komunitetit e ne veçanti asmablkesitin tone Mark Gjonaj i cili kontriboj $500.00 per Shoqaten tone , për pjesëmarrje dhe kontributet e tyre financiare qe dhuruan për Rinin tone malësore. Te dashur bashkëvendës dhe bashkëkombës kontributet tuaja për rinin tone ne vendlindje sado modeste qe u duken tani janë investime shume me vlere për te ardhmen e vendlindjes dhe trojeve tona stërgjyshore. U jemi mirënjohës ne pafundësi te gjithëve pa dallim dhe shprehim konsideratat tona ma te larta për përkrahjen tuaj te vazhdueshme.

Fushata për kontribute dhe për donacione vazhdonë edhe më tutje. Kushdo që dëshironë të kontribuoj duke  ërkrahur këtë aksion mund ta bëj atë duke kontaktuar me Shoqatën tonë Malësia e Madhe New Yorkut nëpërmes  elefonit (914) 570-4404 ose nëpërmes email info@MalesiaNY.org Donacionet tuja mund ti bëni edhe në mënyrë elektronike (online) nëpërmjet PayPal duke shkua në web faqen tonë malesiany.org

Me respekt
Kryesia e Shoqatës Malësi e Madhe , NY

Qe dhe lista e Donatorve :
1.Luc Gjonlekaj $2000.00
2.Shtjefen Nikprelaj $500.00
3. Vasel Juncaj $1000.00
4. Tom Gjonlekaj $2000.00
5. Gjek Gjonlekaj $2000.00
6. Nikoll Nicaj $500.00
7. Leonardo Berishaj $500.00
8. Vasel Ulaj $500.00
9. Lek Prek Ulaj $200.00
10. Zef Gjelaj $500.00
11. Lek Golaj $5394.00
12.Daniel Ivezaj $500.00
14. Bisera Gjokaj $500.00
13. Nua Paloka Camaj $1500.00
15. Gjon Dedvukaj $5000.00
16. Fran Vulaj $1000.00
17. Pal Tome Gjokaj $500.00
18. Gjon Kola Gjokaj $500.00
19. Andrew Tonaj $500.00
20. Anton Pjetri Dedvukaj $1000.00
21.Familja Martin Nikoles Berishaj $5500.00
22.Viktor Frani Lulgjuraj $200.00
23.Mark Pjetri Lulgjuraj $500.00
24.Zef e Marija Gojcaj $1000.00
25.Pjeter Nika Berishaj $200.00
26.Vasko Nikprelaj $2000.00
27.Remon Sinishtaj $100.00
28.Canto Gjok Camaj $100.00
29.Nua Dedivanaj $200.00
30.Nikoll Nikprelaj $200.00
31.Toti Gjoku Ulaj $400.00
32.Lek Prek Ulaj $200.00
33.Kol Cacaj $500.00
34.Anton Ulaj $200.00
35.Gjon Ivezaj $200.00
36.Tome Shkreli $200.00
37.Mark Ivezaj $500.00
38.Fran Marku Dedvukaj $100.00
39.Vat Marashi dedvukaj $50.00
40.Ana Zagreda $200.00
41.Luc Ulaj $200.00
42.Mark Berishaj $200.00
43.Ded kalaj $100.00
44.Brahim Nikaj $100.00
45.Senad Lulanaj $100.00
46.Kol Gorvokaj $100.00
47.Nua Kola Juncaj $500.00
48.Palok Ulaj $250.00
49.Sead Nikaj $100.00
50.Prek Vukdedaj $200.00
51.Shaban Lajci $100.00
52.Blerim Gjocaj $100.00
53.Mirash Leka Lulgjuraj $250.00
54.Viktor Mark ulaj $200.00
55.Fabiol Lunaj $200.00
56.Pali Gjokaj $300.00
57.Kol Nikolla Vulaj $200.00
58.Nikoll Juncaj $1200.00
59.Gjergj Dedvukaj $300.00
60.Agron (Goci) Lulgjuraj $200.00
61.Rasim Nikaj $200.00
62.Gjelosh Kola Dedvukaj $200.00
63.Mark Gjonaj (Asambliman) $500.00
63.Zef Frani Camaj $200.00
64.Zef Gjon Gjokaj $500.00
65.Pal Cotaj $200.00
66. Kol Zagreda $200.00
67.Simon Ndekaj $100.00
68.Nik Luca Gjokaj $200.00
69.Marash Kola Lucaj $1000.00
70.Bisera Rami Ferluckaj $300.00
71.Qazim Hakramaj $100.00
72.Smail Gjokaj $100.00
73.Qamil Lulanaj $100.00
74.Gjergj Zef Dedvukaj $50.00
75.Gjelosh Dhe Nikoll Bojaj $300.00
76.Simon Kalaj $200.00
77.Vasel Kalaj $200.00
78.Lulash Juncaj $200.00
79.Mark Gj.Ulaj $200.00
80.Tom Gj. Ulaj $200.00
81.Avdi Shaban Gjokaj $1000.00
82.Zef LLeshi $200.00
83.Noj Toma Sinishtaj $500.00
84.Ismet Gilaj $150.00
85.Prel Sinishtaj $150.00
86.Mark Gjoni Nucullaj $500
87.Fikret Çelaj $200
88. Sulo Nikaj $50
89. Agim Gjokaj $100
90. Abo Nikaj $50
91.Adi Palaj$50
92.Besim Palaj $50
93.Shuqo Nikaj $100
94.Mujo Gjokaj $50
95. Ramo Celaj $50
96. Mesko Celaj$50
97. Elvir Nikaj $100
98. Senad Hoti $100
99. Nuro Lulanaj $50
100.Nerim Lulanaj $50
101. Dino Lulanaj $50
102.Demo Beqaj $100
103. Semir Nikaj $200
104.Luigj Prëçi Dedvukaj