Urime Fitër Bajrami

Urojmë të gjithë shqiptarët të besimit islam, gëzuar festën e Fitër Bajramit. Shëndeti, dashuria dhe harmonia mbizotërofshin gjithmonë në familjet tuaja.

Tek shqiptarët, të krishterë e mysliman, festat çdoherë kanë shërbyer në forcimin e harmonisë dhe afrimit me njëri – tjetrin. Kjo vlerë e ruajtur me shekuj, le të shërbejë në ruajtjen dhe kultivimin e kësaj pasuri të traditës tonë edhe për brezat që vijnë.

Gëzuar Fitër Bajrami!

  • NY-NY

    Urime Festa e Bajramit! E lutshi cdo her me gezime ne familjet tueja dhe me te afermit tuej!

  • Sytki Ndrecaj

    Urimet më të mira për gjithë besimtarët mysliman të trevës tonë Malësi e Madhe në këo ditë të Fiter Bajramit. Paqja, solidariteti, harmonia dhe respekti reciprok qoftë në çdo familje malësore e shqiptare. Zoti e bekoftë Malësinë e Madhe, Shqipërinë e Kombin Shqiptarë. Me respekt Sytki Ndrecaj Koplik, Malësi e Madhe.