SHKA “Rapsha” në bashkpunim me QIK “Malësia”, organizon Mbrëmje kushtuar Folklorit në Malësi

Për të ruajtur vlerat tona kulturore, SHKA “RAPSHA” në bashkpunim me QIK “MALËSIA”,të dielen me 02.07.2017 në ora 20:00,organizon Mbrëmje kushtuar Folklorit në Malësi.
Të ftuara ishin: Të gjitha shoqatat Kulturo-Artistike që veprojnë në Malësi…
Marrin pjesë:
1.SHKA “BESA” TRIESH
2.SHKA “LIRIA” MILESH
3.SHKA “DED GJON LULI” TRABOIN-HOT
4.SHKA “RAPSHA” DRUME-HOT

I falenderojmë nga zemra të gjitha shoqatat pjesmarrëse si dhe QIK “MALËSIA”,që na ndihmuan të organizojmë këtë shfaqje që ka për synim ruajtjen dhe kultivimin e vlerave tona Kulturore.

MIRË SE NA VINI!!

Hyrja është falas

/SH.K.A “RAPSHA” /

  • Sytki Ndrecaj

    Përshëndes Shoqatën Kulturoro-Artistike ” Rapsha ” për këtë organizim që i kalon vlerat kulturore e në veçanti atë të Folklorit pasi çdo aktivitet i tillë ka afrimitet vëllazërorë. Puna juaj është rritje e prestigjit të trevës tonë Malësi e Madhe dhe jep shpresa të mëdha për brezat malësore e shqiptare që janë e që do vijnë. Me respekt Sytki Ndrecaj Koplik, Malësi e Madhe.