List/Grid

Arkivi Ditorë: 00:28

Aksion humanitarë me rastin e Ditës së Flamurit

Aksion humanitarë me rastin e Ditës së Flamurit


Të martën e kaluar, më 28.11.2017, me rastin e 28.Nëntorit – Ditës së Flamurit, Tifozat Kuq e Zi, tifogrupi më i madh i Kombëtares shqiptare, si gjithnjë i prirë nga… Lexo më shumë »


Edhe pas tre muajsh bojkoti të nxënësve, institucionet pa asnjë përpjekje për të zgjidhë problemin!

Edhe pas tre muajsh bojkoti të nxënësve, institucionet pa asnjë përpjekje për të zgjidhë problemin!


KUMTESË PËR OPINION Këshilli i Prindërve i SHF” Mahmut Lekiq” në Tuz Edhe pas tre muajsh bojkoti, në Shkollën Fillore Mahmut Lekiq në Tuz vazhdon diskriminimi i nxënësve shqiptarë. Institucionet… Lexo më shumë »


Identiteti fetar i shqiptarëve

Identiteti fetar i shqiptarëve


Shkruan Qani  Osmani Ndjenja fetare është instikt i natyrshëm i njeriut dhe ai u shfaq që nga kohët më të lashta. Ernest Renana në librin e tij “Historia e feve”, thot: “ Mund… Lexo më shumë »