List/Grid

Arkivi Ditorë: 00:29

UDSH fajëson ASH-në për mos-jetësimin e Marrëveshjes

UDSH fajëson ASH-në për mos-jetësimin e Marrëveshjes


Pas zgjedhjeve lokale të zhvilluara në Malësi, më 26 nëntor, Alternativa Shqiptare ka ftuar UDSH-në dhe LDSH-në për respektimin e Marrëveshjes që kishin nënshkruar këto subjekte për bashkëveprim pas-zgjedhor. Edhe… Lexo më shumë »