List/Grid

Arkivi Ditorë: 03:28

Gjeloshaj fton UDSH-në dhe LDSH-në për respektim të marrëveshjes dhe formimin e pushtetit në Tuz – Malësi

Gjeloshaj fton UDSH-në dhe LDSH-në për respektim të marrëveshjes dhe formimin e pushtetit në Tuz – Malësi


Bartësi i listës i Alternatives Shqiptare Nik Gjeloshaj në faqen e tij të facebook-ut ka ftuar UDSH-në dhe LDSH-në në respektimin e Marrëveshjes së nënshkruar para zgjedhjeve, si dhe ka… Lexo më shumë »