List/Grid

Arkivi Ditorë: 12:41

KKSH fton Ministrinë e Arsimit dhe drejtorinë e Shkollës Fillore “Mahmut Lekiq” që të marrin veprimet e nevojshme për zgjidhjen e situatës së krijuar

KKSH fton Ministrinë e Arsimit dhe drejtorinë e Shkollës Fillore “Mahmut Lekiq” që të marrin veprimet e nevojshme për zgjidhjen e situatës së krijuar


DEKLARATË PËR SHTYP LIDHUR ME SITUATËN NË SHKOLLËN FILLORE “MAHMUT LEKIQ” Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka përcjellur me vëmendje situatën e krijuar në Shkollën Fillore “Mahmut… Lexo më shumë »


Berishaj: Kur marrëveshja u dërgua për nënshkrim është hequr një hartë – Qeveria e Kosovës ka miratuar raportin e komisionit

Berishaj: Kur marrëveshja u dërgua për nënshkrim është hequr një hartë – Qeveria e Kosovës ka miratuar raportin e komisionit


Qeveria e Kosovës ka miratuar raportin e komisionit për shënimin e kufirit me Malin e Zi, si dhe marrëveshjen e nënshkruar të vitit 2015, duke e dëshmuar kështu në Kuvend… Lexo më shumë »


Gjeloshaj: Të gatshëm të bashkëpunojmë me të gjithë!

Gjeloshaj: Të gatshëm të bashkëpunojmë me të gjithë!


Alternativa Shqiptare pret që në bazë të marrëveshjes për bashkëveprim paszgjedhor me UDSH-në dhe LDSH-në të jenë pjesë e pushtetit të ri në Tuz-Malësi, pasi që bashkë i kanë 12… Lexo më shumë »