Abonohu tek Lajme

Lajme

Korrupsioni problem i madh në Mal të Zi

Korrupsioni problem i madh në Mal të Zi

Një përqindje e madhe e qytetarëve të Malit të Zi, 72,2 për qind e tyre besojnë se korrupsioni në shtet është shumë i përhapur, tregon një sondazh i Qendrës për… Lexo më shumë »

Në administratën shtetërore vetëm 1,3% shqiptarë

Në administratën shtetërore vetëm 1,3% shqiptarë

Raporti i qeverisë të Malit të Zi mbi përfaqësimin e pakicave në organet shtetërore tregon mungesën e shqiptarëve në administratë. Sipas këtij raporti shqiptarët në organet dhe institucionet shtetërore përbëjnë… Lexo më shumë »

Formohet edhe një subjekt politik

Formohet edhe një subjekt politik

Mbrëmë në Ulqin u mbajt kongresi themelues i partisë së re, Lëvizjes Qendrore Shqiptare për Integrime. Kryetari i kësaj partie politike u zgjodh mjeku nga Ulqini Isat Jakupi, ndërsa zëvendës… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme