List/Grid

Arkivi Ditorë: 23:12

Emina Çunmulaj ndihmon disa familje që jetojnë në varfëri ekstreme në rrethinë të Shkodrës

Emina Çunmulaj ndihmon disa familje që jetojnë në varfëri ekstreme në rrethinë të Shkodrës


Tronditet me varfërinë që ka pa në Shqipëri “Unë kam pa varfëri nëpër botë, kam kenë në ndihmat humanitare në Indi dhe Afrikë, por kur një nanë shqiptare dridhet e… Lexo më shumë »