List/Grid

Arkivi Ditorë: 15:45

Manifestimi tradicional popullor “Mirë se vini në Alpet Shqiptare 2017’’ dhe Fetsivali mbarëkombëtar “Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon”

Manifestimi tradicional popullor “Mirë se vini në Alpet Shqiptare 2017’’ dhe Fetsivali mbarëkombëtar “Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon”


 Më 1 Gusht 2017 , për të 20-in vit me radhë, u mbajt tubimi tradicional popullor “Mirë se vini në Alpet Shqiptare 2017’’ në Plavë e Guci, e së bashku… Lexo më shumë »