List/Grid

Arkivi Mujorë: Gusht 2017

Shkurtohet mandati i Kuvendit të KU të Tuzit, Malësia drejt zgjedhjeve të parakohshme lokale

Shkurtohet mandati i Kuvendit të KU të Tuzit, Malësia drejt zgjedhjeve të parakohshme lokale


Sot në seancën e KU të Tuzit u bë shkurtimi i mandatit të këshilltarëve në Kuvendin e Komunës urbane të Tuzit. Kjo iniciative erdhi me nenshkrimin e partive në pozit… Lexo më shumë »


Gjonaj: Duhet vlerësuar kontributin e Tomë Bojajt në fushën e infromimit shqip

Gjonaj: Duhet vlerësuar kontributin e Tomë Bojajt në fushën e infromimit shqip


  Nga Gjekë Gjonaj Jeta dhe vepra e kolegut tonë të ndjerë e të respektuar nga shqiptarët e kudo ndodhur që e njohën , i cili lindi në një fshat… Lexo më shumë »


Me rastin e festës së Shën Gjonit u mbajt Logu tradicional në Vitojë

Me rastin e festës së Shën Gjonit u mbajt Logu tradicional në Vitojë


  Më 29 gusht 2017, nën organizimin e Shoqërisë Kulturore Artistike “Rapsha”, u mbajt logu tashmë tradiconal, në Vitojë, me rastin e festës së Shën Gjonit. Në këtë manifestim kulturor,… Lexo më shumë »


Podgorica, nga një qytezë me plisa në një kryeqytet me 1% shqiptarë

Podgorica, nga një qytezë me plisa në një kryeqytet me 1% shqiptarë


Çka dimë më shumë për Podgoricën përveç faktit që është kryeqyteti i shtetit fqinj? Të vjetrit e dinë se në kohë të Jugosllavisë, kryeqyteti i sotëm i Malit të Zi… Lexo më shumë »


Zgjedhjet e jashtëzakonshme në Malësi në nëntor ?

Zgjedhjet e jashtëzakonshme në Malësi në nëntor ?


Siç mësojmë jozyrtarisht, është arritur marrëveshje në mes partive shqiptare dhe DPS-së për shkurtimin e mandatit të Kuvendit të Komunës urbane të Tuzit, ndërsa zgjedhjet e jashtëzakonshme, sipas kësaj marrëveshje… Lexo më shumë »


Rama prezanton Qeverinë. Kabinet më i vogël, 50% femra

Rama prezanton Qeverinë. Kabinet më i vogël, 50% femra


Siç paralajmëroi Top Channel pak ditë më parë, Edi Rama prezantoi një qeveri të vogël, me 14 portofole gjithsej, përfshirë edhe atë te kryeministrit, nga 21 të mandatit të parë…. Lexo më shumë »


Në Tuz-Malësi, promovohet libri i autorit  Prof.Dr. Martin Berishaj, “Zhberja e kufirit etnik”

Në Tuz-Malësi, promovohet libri i autorit  Prof.Dr. Martin Berishaj, “Zhberja e kufirit etnik”


Më 25 gusht 2017, në QKI „Malësia”, në Tuz, nën organizimin e shoqatës “Illyricumi”, u bë promovimi i librit “Zhberja e kufirit etnik”,  të Prof.Dr. Martin Berishaj, që  jeton e vepron… Lexo më shumë »


Ndeshje miqësore në mes Malësisë dhe Diasporës, organizuar nga Klubi i futbollit “Malësia 2010”

Ndeshje miqësore në mes Malësisë dhe Diasporës, organizuar nga Klubi i futbollit “Malësia 2010”


  Më 25 dhjetor 2017, në fushën e futbollit në Vuksanlekaj, Klubi i futbollit “Malësia 2010”, në bashkëpunim me diasporën shqiptare, për të parën herë në Malësi, organizoi ndeshje miqësore… Lexo më shumë »


Bombastike: Skënderbeu në grup me Partizanin e Beogradit

Bombastike: Skënderbeu në grup me Partizanin e Beogradit


Skuadra e Skënderbeut nga Korça ka mësuar kundërshtarët me të cilët do të takohet në grupe të Europa Ligë. Skuadra shqiptare do të takohet me Paritzanin e Beogradit, Young Bojsin… Lexo më shumë »


Lucë Junçaj falenderon të gjithë ata që i kontribuan organizimit të Festivalit  Mbarkombëtarë “Rapsha 2017”

Lucë Junçaj falenderon të gjithë ata që i kontribuan organizimit të Festivalit Mbarkombëtarë “Rapsha 2017”


Të nderuat bashkëkombas, Malësia e Madhe për tri ditë me radhë ishte qëndër e bashkimit kulturor të të gjithe Kombit Shqiptar…. Malësia e Madhe,me 18,19 dhe 20 gusht ishte ashtu… Lexo më shumë »