Ndeshje miqësore në mes Malësisë dhe Diasporës, organizuar nga Klubi i futbollit “Malësia 2010”

 

Më 25 dhjetor 2017, në fushën e futbollit në Vuksanlekaj, Klubi i futbollit “Malësia 2010”, në bashkëpunim me diasporën shqiptare, për të parën herë në Malësi, organizoi ndeshje miqësore në mes ekipit të Malësisë dhe atij të Diasporës, ku morën pjesë trajnerë këngëtarë dher afarist të ndryshem nga Malësia dhe Diaspora.

Organizaotrë të ndeshjes ishin trajneri i KF “Malësia 2010”, David Camaj dhe nënkryetari Shoqatës Malësia e Madhe nga New Yorku Agron-Goci Lulgjuraj.

Ndeshjen e përcollën një numer i konsiderueshem qytetarësh nga vendi dhe diaspora.

Rezultati  gjate ndeshjes ishte  në barazim 2 me 2, ndërsa  rezultati në penallti përfundoi me fitoren e ekipit nga Diaspora.

David Camaj në emer të Klubit Malesia, bëri ndarjen e disa mirnjohjeve për disa përkrahes të ketij klubi nga Malesia dhe Diaspora.

Ishte ky një rast i mirë për shoqërim në mes të bashkvendasve tonë  që jetojnë në mërgim, të cilët kaluan disa çaste të këndshme së bashku.

Ky ishte një organizim i qelluar dhe shpresojmë dhe dëshirojmë që në të ardhmen të bëhet tradicional, çka ishte edhe mesazh i organizatorëve. 

Albert Camaj