List/Grid

Arkivi Ditorë: 01:56

Kush e shiti Liqenin e Rikavecit komunës së Podgoricës?

Kush e shiti Liqenin e Rikavecit komunës së Podgoricës?


OJQ Labeatët zhvilloi një ekspeditë drejt Koshticës dhe liqenit të Rikavecit.  Qëllimi i ekspeditës është realizimi i planit të paraparë vjetorë si dhe njoftimi i opinionit me këtë pjesë jo… Lexo më shumë »