List/Grid

Arkivi Ditorë: 03:25

Mario – shqiptari që zbukuron Kimin, në plazh me simbolet shqiptare (Foto)

Mario – shqiptari që zbukuron Kimin, në plazh me simbolet shqiptare (Foto)


Njeriu që kujdeset për zbukurimin e Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, është duke i kaluar pushimet në Mal të Zi. Ai ka qëndruar në disa vende bregdetare duke përfshirë edhe Ulqinin,… Lexo më shumë »


Gjuha shqipe merr dritën jeshile, miratohet projektligji në Maqedoni

Gjuha shqipe merr dritën jeshile, miratohet projektligji në Maqedoni


Qeveria në Shkup ka miratuar më në fund projektligjin për përdorimin e gjuhëve, ligji shumë i debatuar dhe i kërkuar me forcë nga partitë shqiptare në Maqedoni. Në projektligj, i… Lexo më shumë »