Portali Malesia.org, së shpejti me version të ri

Njoftojmë vizituesit se brenda disa ditëve do të kryejmë ndërrime në pamjen (dizajnin) e portalit.
Përveç pamjes, me qëllim të përmirësimit të shërbimeve dhe funksionalizimit më të avancuar, për shfletim më të shpejtë, me siguri të shtuar dhe disa mundësi shtesë, do të ndërrojmë edhe serverin në të cilin portali funksionon që 17 vite.
Gjatë kalimit në versionin e ri, ka mundësi që portali të ketë ndërprerje të përkohshme të funksionalizimit, prandaj ju kërkojmë falje paraprakisht.

Me respekt,
Portali Malesia.org