Urime festën e Krishtlindjes

Portali MALESIA.ORG uron shqiptarët të besimit krishterë për festën e Krishtlindjes.

Qofshi çdoherë të mbizotëruar nga paqa, dashuria dhe lumturia, ndërsa festa le të shërbejë në forcimin e bashkëjetesës, harmonisë dhe mirëqenies duke qenë pranë njëri-tjetrit pa dallime të përkatësisë fetare.

  • sinqerisht

    Urime Krishtlindjen !! E festofshim sa me bukur dhe me shumë dashuri e harmoni vllazerore mbareshqiptare kudo që ndodhemi! Per shume mot Gezuar duke uruar më shume pune dhe më shume bashkepunim vellazerore për të mirën tone!!!
    Gezuar… Gezuar ….!!