Në përsëritjen e zgjedhjeve në Vrane, Demokratët fituan një mandat, DPS e humbi një

Në përsëritjen e votime që u mbajtën dje në vendvotimin 123A në Vrane, Demokratët e Aleksa Becic fituan mandatin e dytë, që i shkoi në dëm DPS-së.

Në këtë vendvotim ata patën rritje prej 17%.

Gjykata Kushtetuese kishte pranuar ankesen e Demokratëve për parregullsi në zgjedhjet e 26 nëntorit në këtë vendvotim.

Në zgjedhjet lokale në Komunën e Tuzit, më 26 nëntor, DPS kishte fituar 15 mandate, ASH 7, LDSH dhe Partia boshnjake nga 3, Demokratët dhe Socialdemokratët nga 1 mandat. /MALESIA.ORG/