List/Grid

Arkivi Ditorë: 08:24

Mësuesit e harruar

Mësuesit e harruar


Nga Qani Osmani Atyre, dhe vetëm atyre, që po mbajnë lart etikën dhe emrin e mësuesit ! Për ne shqiptarët, një ndër datat me rëndësi kombëtare është 7 Marsi-Dita e… Lexo më shumë »


Kaosi urbanistik, apo dalldia e ndërtimeve pa leje

Kaosi urbanistik, apo dalldia e ndërtimeve pa leje


Shkruan Gjekë Gjonaj Çdo qytetar  i  Ulqinit, njëlloj si çdo qytetar i botës,   dëshiron të ketë një  mjedis të pastër. Hapësira të gjelbëruara. Të  planifikuara.  Parqe të bukura. Infrastrukutrë  adekuate.Të… Lexo më shumë »


KKSH do të shënojë 7 Marsin – Ditën e Mësuesit

KKSH do të shënojë 7 Marsin – Ditën e Mësuesit


Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, me rastin e 7 Marsit – Ditës së Mësuesit, organizon program artistik. Manifestimi do të mbahet ditën e martë, me 7 mars… Lexo më shumë »


Antigon Gjokaj në spektaklin “The Voice of Albania”

Antigon Gjokaj në spektaklin “The Voice of Albania”


Antigon Gjokaj, djaloshi 17-vjeçarë nga Malësia po merr pjesë në spektaklin “The Voice of Albania”. Ai sonte kaloi audicionet e fshehura për të shkuar në fazën tjetër të këtij spektakli… Lexo më shumë »