List/Grid

Arkivi Ditorë: 13:50

“Kur servilizmi të kthehet si shuplakë në fytyrë !”

“Kur servilizmi të kthehet si shuplakë në fytyrë !”


Nga Xheladin Zeneli Njoftohet se këshilltari Millorad Bashoviq i Partisë Demokratike të Socialistëve  (DPS-it të Millo Gjukanoviq-it ) në Kuvendin komunal të Ulqinit, ditë më parë, ka kundërshtuar iniciativën e… Lexo më shumë »


Teatri “Teuta” sjell të ënjtën dhe të premtën shfaqjen e parë “Nana”

Teatri “Teuta” sjell të ënjtën dhe të premtën shfaqjen e parë “Nana”


Më 16 dhe 17 mars, në Qëndrën për kulturë në Ulqin, grupi teatral “Teuta”, do të prezentohet para publikut me shfaqjen e parë e cila titullohet “Nana” dhe është  e… Lexo më shumë »