Teatri “Teuta” sjell të ënjtën dhe të premtën shfaqjen e parë “Nana”

Më 16 dhe 17 mars, në Qëndrën për kulturë në Ulqin, grupi teatral “Teuta”, do të prezentohet para publikut me shfaqjen e parë e cila titullohet “Nana” dhe është  e zhandrit dramë.