List/Grid

Arkivi Ditorë: 03:36

Një darkë për të ndihmuar TV Boin-in

Një darkë për të ndihmuar TV Boin-in


Shkruan: Pjetër Jaku Aktivisti, biznesmeni dhe bujari malësor Marash Nucullaj, në mbrëmjen e datës 2 Mars 2017, kishte thirrur një darkë fondesh në ndihmë të të vetmit TV shqip ne… Lexo më shumë »


Dënim me burg për Kryetarin e Komunës së Plavës dhe bashkëpunëtorët e tij

Dënim me burg për Kryetarin e Komunës së Plavës dhe bashkëpunëtorët e tij


Kryetari i Komunës së Plavës, Orhan Sahmanovic nga Partia Boshnjake, është dënuar me një vit burg për shkak të shpërdorimit të pozitës zyrtare, njofton Portalanalitika. Me të njëjtin vendim është… Lexo më shumë »