Aktivitet i Shoqatës Malësia e Madhe në New York për nderë të Kryengritjes së Malësisë 1911

NJOFTIM: 

Lajmërojmë komunitetin shqiptar se Shoqata “MALËSIA E MADHE” me veprimtari në New York, në kujtim të 106 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë së Madhe, organizon mbrëmje festive .

Ky aktivitet do të mbahet me 8 prill, 2017 në restorantin Eastwood Manor Bronx New York, duke filluar nga ora 7:00PM .

Ejani te kujtojmë dhe festojmë së bashku këtë ngjarje me rendësi të veçantë për historinë e gjatë e të mundimshme, por edhe krenari e lavdishme e popullit shqiptar .

Hyrja është 70 dollarë kurse për fëmijë 35 dollarë .

Për bileta dhe informata te tjera mund te kontaktoni; Lek Gjolaj 914-806-6257 – Leonardo Berishaj 917-592-5757 – Gjon Gjokaj 917-741-8600 – Fado Decaj 646-750-4480 dhe Nikoll Juncaj 646-242-7163

Shoqata Malësia e Madhe – New York