List/Grid

Arkivi Ditorë: 22:41

Çelaj: Heshtja jonë i konvenon këtij shteti e këtij pushteti

Çelaj: Heshtja jonë i konvenon këtij shteti e këtij pushteti


•Një kronikë shumë e qëlluar nga Zëri i Amerikës në të cilen paraqitet realiteti (i hidhur) në Plavë e Guci. •Ç’do ditë e më shumë ikin njerëzit, ikin të rinjtë,… Lexo më shumë »


Osmani: Demokratizimi i partive politike

Osmani: Demokratizimi i partive politike


Nga Qani Osmani Zgjedhjet paraqesin njërën nga format më te randësishme të legjimitetit të pushtetit dhe të pjesëmarrjes së qytetarëve në jetën politike, do të thotë nëpërmjet zgjedhjeve qytetarëve u… Lexo më shumë »


Vazhdon largimi nga Mali i Zi: Tokat shqiptare po mbesin shkret! (Video)

Vazhdon largimi nga Mali i Zi: Tokat shqiptare po mbesin shkret! (Video)


Si pasojë e gjendjes së rënduar ekonomike dhe të papunësisë, emigrimi i komunitetit shqiptar nga Mali i Zi po shënon një rritje të theksuar. Dukuria e emigrimit, kohëve të fundit,… Lexo më shumë »