List/Grid

Arkivi Ditorë: 03:45

Edi Rama me kostum, kravatë dhe atlete të bardha në Samitin e Triestës

Edi Rama me kostum, kravatë dhe atlete të bardha në Samitin e Triestës


Me kostum klasik, kravatë dhe atlete të bardha sportive, ishte kjo veshja e Kryeministrit të Shqipërisë Edi Ramës në Samitin e Triestës. Edhe këtë herë Rama tërhoqi vëmendjen e medieve… Lexo më shumë »