List/Grid

Arkivi Ditorë: 17:13

Nga e hëna tryeza të rrumbullakëta për shqyrtimin e draftit të Ligjit për Simbolet Kombëtare

Nga e hëna tryeza të rrumbullakëta për shqyrtimin e draftit të Ligjit për Simbolet Kombëtare


Ministria për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave i bën thirrje opinionit publik për pjesmarrje në tryezat që do të organizohen për shqyrtimin e draftit të Ligjit për Simbolet Kombëtare. Organzimi… Lexo më shumë »


Gjonaj: Themelimi i Shkollës së muzikës dhe baletit, lajm i gëzueshëm për Malësinë

Gjonaj: Themelimi i Shkollës së muzikës dhe baletit, lajm i gëzueshëm për Malësinë


Nga Gjekë Gjonaj Malësia kurrë nuk ka pasur një shkollë të muzikës e baletit. Themelimi i një institucioni të tillë shihet si shumë urgjent. Ka vite që çështja e themelimit… Lexo më shumë »


Rritet euroskepticizmi në Mal të Zi dhe Serbi

Rritet euroskepticizmi në Mal të Zi dhe Serbi


Serbet dhe malazezët nuk besojnë në Bashkimin Evropian Në dy nga gjashtë vendet e Ballkanit perëndimor popullata është skeptike në lidhje me përparësitë e anëtarësimit në Bashkimin Evropian, tregon anketimi… Lexo më shumë »


Budva/ Shqiptari hidhet me flamurin kuq e zi nga vinçi, revoltohen malazezët

Budva/ Shqiptari hidhet me flamurin kuq e zi nga vinçi, revoltohen malazezët


Pushimet janë  një periudhë që të gjithë përpiqen të argëtohen sa më shumë dhe padyshim një formë argëtimi është edhe të tregosh se nga vjen, sidomos nëse me pushime je… Lexo më shumë »