List/Grid

Arkivi Ditorë: 21:14

Koncert me këngë e valle kushtuar folklorit në Malësi

Koncert me këngë e valle kushtuar folklorit në Malësi


 Më 2 korrik 2017, në QKI “Malësia”, në Tuz, nën organizimin e SH.K.A “Rapsha” në bashkëpunim me QKI “Malësia”, në Tuz, u shfaq koncert me këngë e valle folklorike kushtuar… Lexo më shumë »


Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, vizitë zyrtare në MZ

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, vizitë zyrtare në MZ


Në vazhdimësi të vizitës së parë zyrtare të Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe Delegacionit në Mal të Zi, Kryeparlamentari shqiptar Talat  Xhaferi dhe deputetët e Kuvendit maqedonas… Lexo më shumë »