List/Grid

Arkivi Ditorë: 21:09

“Art Club” boton përmbledhjen me poezi “Kungulli ziliqar” të Ibrahim Berjashit

“Art Club” boton përmbledhjen me poezi “Kungulli ziliqar” të Ibrahim Berjashit


Në kuadër të edicionit botues të Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club”, këto ditë doli nga shtypi vëllimi më i ri poetik “Kungulli ziliqar” i poetit dhe shkrimtarit Ibrahim… Lexo më shumë »


Qendra Shëndetësore në Tuz me mungesa të shumta dhe papërgjegjësia e stafit

Qendra Shëndetësore në Tuz me mungesa të shumta dhe papërgjegjësia e stafit


Gjendja e përgjithshme në Qendrën Shëndetësore në Tuz është në nivel të mjerueshëm, ndërsa është shqetësuese se situata në krahasim me vite më parë nuk është në përmirësim, por në… Lexo më shumë »