Njoftim: Promovimi i librit “(Zh)bërja e kufirit etnik” e autorit prof.dr. Martin Berishaj në Tuz

Shoqata “Illyricumi” – Tuz ju fton në promovimin  e librit më të ri të prof. dr. Martin Berishajt “(Zh)bërja e kufirit etnik”, që do të mbahet të premten, më 25 08. 2017 me fillim në orën 20:30 në QKI “Malësia” Tuz. Për librin do të flasin:

  • Fran Camaj, shkrimtar
    prof. dr. Frashër Demaj – akademik – Prishtinë
    prof. dr. Romeo Gurakuqi – Tiranë / Shkodër dhe
    Autori.

Moderatore e mbrëmjes: Teuta Gjokaj, politologe.