List/Grid

Arkivi Ditorë: 10:13

Osmani: Njeriu mediokër

Osmani: Njeriu mediokër


 Nga Qani  Osmani Në epokën tonë shoqërore, politike e kulturore në të cilën po kalojmë, jeta e përditshme frymon me një adhurim dhe me një ushtrim të lirë të karaktereve të… Lexo më shumë »