List/Grid

Arkivi Ditorë: 21:12

Cungu: Nuk ka nevojë të shkëputet koalicioni me PDS-në

Cungu: Nuk ka nevojë të shkëputet koalicioni me PDS-në


Lideri i Forcës Nazif Cungu ka thënë se nuk ka nevojë të sillet asnjë vendim i shpejtuar për shkëputjen eventuale të koalicionit në nivel shtetëror me Partinë demokratike të socialistëve,… Lexo më shumë »


Genci Nimanbegu kërkon të shqyrtohet shkëputja nga koalcioni me DPS dhe subjektet e pakicave

Genci Nimanbegu kërkon të shqyrtohet shkëputja nga koalcioni me DPS dhe subjektet e pakicave


Kalon Ligji për Planifikimin Hapësinor dhe Ndërtimin e Objekteve Deputeti shqiptar  nga koalcioni ”Shqiptarët të vendosur” Genci Nimanbegu ka deklaruar se do të therras koalicionin që përfaqëson nëse do të… Lexo më shumë »


Thirrje për shfarosje të shqiptarëve në stadiumin e Ulqinit

Thirrje për shfarosje të shqiptarëve në stadiumin e Ulqinit


Jo rrallë në stadiumet në Serbi dhe Mal të Zi kemi dëgjuar thirrjet raciste nga tifozë të ndryshëm të cilët thërrasin në shfarosjen e shqiptarëve. Por kësaj herë kjo ndodhi… Lexo më shumë »