List/Grid

Arkivi Ditorë: 02:07

Thaçi kërkon nga Meta nënshtetësi shqiptare për qytetarët e Kosovës (Video)

Thaçi kërkon nga Meta nënshtetësi shqiptare për qytetarët e Kosovës (Video)


Debati mbi demarkacionin e kufirit me Malin e Zi, i cili mban peng dhe liberalizimin e vizave të Kosovës, sollën që Presidenti Ilir Meta, në vizitën e tij zyrtare në… Lexo më shumë »


LDSH-ja fton ASH-në për bashkëpunim parazgjedhor

LDSH-ja fton ASH-në për bashkëpunim parazgjedhor


Siç mëson, jozyrtarisht, portali Malesia.org, Lidhja Demokratike Shqiptare (LDSH) i ka bërë ftesë Alternativës Shqiptare për të filluar bisedimet për bashkëpunim parazgjedhor. Siç mësojmë, ftesa per bisedime është bërë për… Lexo më shumë »


LDSH edhe zyrtarisht parti politike?

LDSH edhe zyrtarisht parti politike?


Siç mëson jozyrtarisht portali Malesia.org, Lista e Lidhjes Demokratike të Shqiptarëve e cila në zgjedhjet parlamentare të vitit të kaluar garoi si grupim qytetarë, tashmë është e regjistruar si parti… Lexo më shumë »