List/Grid

Arkivi Ditorë: 01:36

Mali i Zi, sipas Markoviqit, e ka kryer punën e vet sa i përket demarkacionit – Haradinaj përsëriti se nuk e pranon versionin aktual

Mali i Zi, sipas Markoviqit, e ka kryer punën e vet sa i përket demarkacionit – Haradinaj përsëriti se nuk e pranon versionin aktual


Kryeministri i Malit të Zi për demarkacionin: Për këtë çështje më nuk do të bisedohet, qoftë edhe për një centimetër Në lidhje me demarkacionin, për Kosovën vjen një porosi nga… Lexo më shumë »


Alternativës Shqiptare i bashkohet edhe një subjekt politik

Alternativës Shqiptare i bashkohet edhe një subjekt politik


Alternativa Shqiptare dhe Aleanca Shqiptare nënshkruan sot në Tuz marrëveshjen për unifikimin e këtyre dy subjekteve. Para disa ditësh me ASH-në u bashkua edhe Iniciativa Qytetare. Lexoni deklaratën për opinion:… Lexo më shumë »