List/Grid

Arkivi Ditorë: 21:04

“WEF”: Shqipëria, rrugët më të mira në Ballkan

“WEF”: Shqipëria, rrugët më të mira në Ballkan


Forumi Ekonomik Botëror (WEF) e renditi Shqipërinë si vendin me infrastrukturën më të mirë rrugore në Ballkanin Perëndimor, transmeton top chanel.  Në raportin e fundit të konkurrueshmërisë globale, Forumi Ekonomik… Lexo më shumë »


Promovohet libri “Miti i Hotit” i autorit Kolec Traboini

Promovohet libri “Miti i Hotit” i autorit Kolec Traboini


 Më 15 tetor 2017, te Kroi i Traboinit, në Hot, nën organizimin e SH.K.A “Dedë Gjon Luli “, u bë promovimi i librit “Miti i Hotit”, i autorit Kolec Traboini,… Lexo më shumë »


Koalicioni “Shqiptarët e Vendosur”: Pakënaqësi me mosrealizimin e disa pikave të marrëveshjes – Synojnë fitore në Tuz dhe Ulqin

Koalicioni “Shqiptarët e Vendosur”: Pakënaqësi me mosrealizimin e disa pikave të marrëveshjes – Synojnë fitore në Tuz dhe Ulqin


Kumtesë për opinion e koalicionit “Shqiptarët e Vendosur”: Në mbledhjen e përfaqësuesve të partive poilitike që përbëjnë koalicionin Shqiptarët e Vendosur , Forca e Re Demokratike, Unioni Demokratik i Shqiptarëve… Lexo më shumë »