List/Grid

Arkivi Ditorë: 20:20

Takohen LDSH dhe ASH

Takohen LDSH dhe ASH


 Sipas burimeve te sigurta të portalit Malësia.Org,  sonte u mbajt një takim negociues ndermjet Lidhjes Demokratike Shqiptare dhe Alternativës Shqiptare.  Siç mësojmë, në këtë takim nuk është vëndos asgje konkrete,… Lexo më shumë »