Takohen LDSH dhe ASH

 Sipas burimeve te sigurta të portalit Malësia.Org,  sonte u mbajt një takim negociues ndermjet Lidhjes Demokratike Shqiptare dhe Alternativës Shqiptare.  Siç mësojmë, në këtë takim nuk është vëndos asgje konkrete, por vetëm se janë dakorduar se duhet të vazhdohet me bisedime. /Malesia.Org/

  • Ballisti

    Takimi shume interesant, me u bashkua por Nikolla done ne krye te listes. Edhe ky sikur Maku po me i pru pleqt por fiku eshte ne temen.
    Ky Nikolla ka pas premtua se do tjau leshoj rinise, cka u ba a por e ka pa diku shenjen e Euros e ska muj ta lene shancin per ti ikur.