List/Grid

Arkivi Ditorë: 21:07

Besa Nikaj: Përfaqësuesve të vetthirrun në fe e ne shtet, po u vjen fundi

Besa Nikaj: Përfaqësuesve të vetthirrun në fe e ne shtet, po u vjen fundi


Të nderuar bashkëkombas shqiptarë në Malësi. Ditëve kur shqiptarët ndrydhen e shiten e blehen nën ombrellat gati fashiste të partive e përfaqësuesve të vetthirrun në fe e ne shtet, po… Lexo më shumë »


Me 28 Nëntor mbahet Maratona e Pavarësisë Shkodër – Ulqin, ja si mund të regjistroheni

Me 28 Nëntor mbahet Maratona e Pavarësisë Shkodër – Ulqin, ja si mund të regjistroheni


Për të gjashtin vit me rradhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e Shkodrës, organizon Maratonën e Pavarësisë Shkodër –… Lexo më shumë »