List/Grid

Arkivi Ditorë: 19:42

Osmani: Partitë  politike  dhe  demokracia  interne

Osmani: Partitë politike dhe demokracia interne


Nga Qani  Osmani Marrëdhënjet brendapartiake, në parim paraqesin fshehtësi për njerëzit jashtë partive, por nganjëherë edhe për vetë anëtarët e rëndomtë të partive politike. Është e zakonshme që partitë para opinionit… Lexo më shumë »