List/Grid

Arkivi Ditorë: 18:17

Berishaj: Opinionit dhe votueseve malësorë

Berishaj: Opinionit dhe votueseve malësorë


Meqë para disa ditëve mediumet vendore e bënë publike se jam njëri ndër emrat e rreshtuar në subjektin  politik, Lidhja Demokratike Shqiptare (LDSH – GUXIM, për Malësinë që e duam),… Lexo më shumë »


Hedhet shorti, këta janë numrat e partive politike për Zgjedhjet Lokale në Malësi

Hedhet shorti, këta janë numrat e partive politike për Zgjedhjet Lokale në Malësi


Komisioni Komunal  Zgjedhor i Podgoricës, ka organizuar tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për Zgjedhjet Lokale të cilat do të mbahen më 26 nentor në Malësi…. Lexo më shumë »


Miratohet Propozim-ligji: “Pakicat” do të lejohen të shfaqin simbolet kombëtare ?

Miratohet Propozim-ligji: “Pakicat” do të lejohen të shfaqin simbolet kombëtare ?


Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e të enjtes ka miratuar Propozimin e Ligjit për  zgjedhjen, përdorimin dhe shfaqjen publike të simboleve kombëtare. Me këtë Ligj përcaktohet e drejta… Lexo më shumë »


3 vjetori i unifikimit të shoqatave të shqiptarëve në SHBA – “Ku gjendën shoqatat sot”

3 vjetori i unifikimit të shoqatave të shqiptarëve në SHBA – “Ku gjendën shoqatat sot”


Shkruan Esad Gjonbalaj Shoqatat me origjinë nga shteti i sotëm i Malit te Zi  dhe me veprimtari në SHBA gjatë aktiviteteve të përbashkëta  dëshmuan se janë për bashkimin dhe unifikimin… Lexo më shumë »


”Grupi i Kumanovës” këndoi himnin kombëtar në gjykatë

”Grupi i Kumanovës” këndoi himnin kombëtar në gjykatë


Të gjithë në këmbë, duke kënduar himnin kombëtar, këngën “besa besë” dhe duke bërtitur “Rroftë Shqipëria”, “Do ta bëjmë Shqipërinë”… 37 të akuzuar për rastin “Kumanova” kanë shprehur revoltën për… Lexo më shumë »


Në New York do të promovohet romani ”Nata në Sion” nga Dr. Anton Gjuravçaj

Në New York do të promovohet romani ”Nata në Sion” nga Dr. Anton Gjuravçaj


Shoqata ”Malësia e Madhe” në bashkëpunim me Kishën ”Zoja e Shkodrës” në New York ftonë komunitetin shqiptar të New York-ut me rrethe që të marrin pjesë në promovimin e romanit… Lexo më shumë »