List/Grid

Arkivi Ditorë: 07:02

Prelë Ujkaj akuzon Klement Camajn për fabrikime?

Prelë Ujkaj akuzon Klement Camajn për fabrikime?


Të nderuar qytetarë, Edhe pse nuk jam i detyruar që të reagoj në montimet dhe tentativat e deshpëruara të “çunit” që të devijojë nga tema, në menyrë që të arsyetojë… Lexo më shumë »