List/Grid

Arkivi Ditorë: 18:06

Shoqatat “Malësia e Madhe” nga New York dhe Detroit: Votoni vetëm partitë shqiptare

Shoqatat “Malësia e Madhe” nga New York dhe Detroit: Votoni vetëm partitë shqiptare


Diaspora malësore në SHBA po e përcjell me kujdes dhe interesim të veçantë fushatën parazgjedhore për zgjedhjet lokale në Malësi, të cilat do të mbahen më 26 të këtij muaji…. Lexo më shumë »