List/Grid

Arkivi Ditorë: 20:36

LDSH: ASH ndali çakejtë!

LDSH: ASH ndali çakejtë!






Duke u dakorduar me qendrimin e bartësit të listës së ASH-së, Nikë Gjeloshaj, që të „mos bini fli e manipulimeve, populizmave të atyre që flasin keq për subjektet shqiptare“, e… Lexo më shumë »






Klement Camaj: Gabove Prëlë

Klement Camaj: Gabove Prëlë






  Per hir të vërtetës, dhe për hir të shoqërisë që kam menduar se e kam pas me Prelën Ujkaj, por edhe për faktin se më përfshinë në shkrimin e vet, nuk mund të… Lexo më shumë »






Ujkaj akuzon ish-partiakët e tij

Ujkaj akuzon ish-partiakët e tij






Të nderuar qytetarë, Pas kërkesës në disa instanca që bashkimi i subjekteve nacionale Shqiptare në Malësi të ndodhë, sot më shumë se kurrë qytetarët janë të informuar për gjendjen politike,… Lexo më shumë »