List/Grid

Arkivi Ditorë: 21:33

LDSH kundërpërgjigjet në akuzat e ASH-së

LDSH kundërpërgjigjet në akuzat e ASH-së


Shpikjet dhe shpifjet janë veti e tjeter kujt, por jo të LDSH-së             Të sulmosh, e të luash rrolin e të sulmuarit, tashmë ka kaluar ne shprehi të taborit politik që… Lexo më shumë »


Teatri “Teuta”  mori pjesë në “Festivalin shqiptar në Maqedoni”

Teatri “Teuta” mori pjesë në “Festivalin shqiptar në Maqedoni”


Nga data 31 tetor deri më 4 nëntor, në Dibër u mbajt edicioni i 16-të i “Festivalit shqiptar në Maqedoni”, ku në mesin e shumë teatrove nga mbar trevat shqipfolëse… Lexo më shumë »


Osmani: Prirjet lokaliste!

Osmani: Prirjet lokaliste!


Nga Qani  Osmani Në vargonin e pashkëputshëm të mendimeve dhe veprimeve tona që bartin premisa negative, ekziston edhe një prirje jonë, e cila duket se ditë e më tepër dukshëm po… Lexo më shumë »


Dokumentar “Tringë Smajlja, heroina që Gruda i fali Shqipërisë” (Video)

Dokumentar “Tringë Smajlja, heroina që Gruda i fali Shqipërisë” (Video)


“Tringë Smajlja, heroina që Gruda i fali Shqipërisë”, është dokumentari i realizuar nga TV Boin me profesorin e historisë Mark Junçaj, në 100 vjetorin e vdekjes së Tringë Smajlës.