Abonohu tek Lajme

Lajme

Komisioni per Arsim i KKSH-së do të inicojë ndryshimin e planprogrameve mësimore, për lëndët e identitetit kombëtar

Komisioni per Arsim i KKSH-së do të inicojë ndryshimin e planprogrameve mësimore, për lëndët e identitetit kombëtar

U mbajt mbledhja e Komisionit për arsim dhe përdorimin zyrtar të gjuhës shqipe i Këshillit Kombëtar Komisioni për arsim dhe përdorimin zyrtar të gjuhës shqipe i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve… Lexo më shumë »

Aksion humanitarë, shpërndahen ndihma katërmbëdhjetë familjeve (foto + video)

Aksion humanitarë, shpërndahen ndihma katërmbëdhjetë familjeve (foto + video)

Tuz – Malësi (25.04.2015) – Sot në Malësi u zhvillua një aksion humanitarë, me ç’rast tek disa familje u shpërndanë pako me ushqime elementare dhe produkte higjienike. Aksionin e zhvilluan… Lexo më shumë »

Ambasadori shqiptar Ernal Filo premton përkrahje?

Ambasadori shqiptar Ernal Filo premton përkrahje?

Përkujdesja për shqiptarët jashtë atdheut garantohet edhe me Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, ka thënë Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, z. Ernal Filo. Ai në vizitën… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme