Abonohu tek Lajme

Lajme

Ambasadori shqiptar Ernal Filo premton përkrahje?

Ambasadori shqiptar Ernal Filo premton përkrahje?

Përkujdesja për shqiptarët jashtë atdheut garantohet edhe me Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, ka thënë Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, z. Ernal Filo. Ai në vizitën… Lexo më shumë »

Rama dhe Djukanovic takohen në Bruksel

Rama dhe Djukanovic takohen në Bruksel

Politika zyrtare shqiptare vazhdon të jetë shumë aktive në përkrahjen e Malit të Zi, njëkohësisht, shumë pasive ndaj shqiptarëve të cilët jetojnë në trojet shqiptare në Mal të Zi. Kryeministri… Lexo më shumë »

Nimanbegu, marrëveshja me DPS-në të plotësohet

Nimanbegu, marrëveshja me DPS-në të plotësohet

Forca kohën e fundit ka forcuar koordinimin dhe bisedat me DPS-në e Milo Djukanovic-it rreth marrëveshjes së koalicionit dhe mund të pritet që ajo së shpejti të plotësohet, tha për… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme