Abonohu tek Lajme

Lajme

Bushati – Luksic: Marrëdhëniet mes dy vendeve janë të shkëlqyeshme

Bushati – Luksic: Marrëdhëniet mes dy vendeve janë të shkëlqyeshme

Sot në Tiranë Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati u takua me zv.Kryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme të Malit të Zi, Igor Luksic, raporton Anadolu Agency. Ndërmjet dy… Lexo më shumë »

Shënohet dita e KU Tuz, “Çmimi” për Vladan Vucelic

Shënohet dita e KU Tuz, “Çmimi” për Vladan Vucelic

Sot Komuna urbane e Tuzit shënoi 15 dhjetorin, ditën e Komunës urbane të Tuzit. Për këtë rast, në QKI Malësia, të pranishmëve iu drejtua kryetari i Komunës urbane dr. Abedin… Lexo më shumë »

Bardhi dhe Sinishtaj presin kërrigën e deputetëve

Bardhi dhe Sinishtaj presin kërrigën e deputetëve

Kryetari i LDnëMZ-së dhe Iniciativës Qytetare Mehmet Bardhi dhe Vasel Sinishtaj janë shprehur se presin rotacionin në bankat e deputetëve në mënyrë që të marrin vendin në Kuvendin e Malit… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme