Abonohu tek Lajme

Lajme

Ndahen Abetaret në shkollat fillore në Malësi

Ndahen Abetaret në shkollat fillore në Malësi

Drejtori i përgjithshëm i Drejtorisë për arsim të përfaqësuesve të popujve pakicë dhe komuniteteve tjera nacionale në Ministrinë e arsimit Marash Dukaj ka ndarë 330 abetare në gjuhën shqipe të… Lexo më shumë »

Kosova dhuron libra për nxënësit shqiptar në Mal të Zi

Kosova dhuron libra për nxënësit shqiptar në Mal të Zi

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka pranuar sot donacion nga Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë e Republikës së Kosovës, librat: “Abetare”, “Abetare Pune” dhe… Lexo më shumë »

Abetarja kombëtare do të jetë falas për të gjithë nxënësit shqiptarë të klasave të dyta

Abetarja kombëtare do të jetë falas për të gjithë nxënësit shqiptarë të klasave të dyta

Abetarja kombëtare do të shpërndahet edhe këtë vit falas në 12 shkollat fillore në Mal të Zi, me mësim në gjuhën shqipe, ka thënë drejtori i përgjithshëm në Drejtorinë e… Lexo më shumë »