Abonohu tek Lajme

Lajme

Sqarim nga familja Gojçaj: Jemi mirënjohës, por nuk kemi nevojë për ndihmë

Sqarim nga familja Gojçaj: Jemi mirënjohës, por nuk kemi nevojë për ndihmë

Unë Luca Gojçaj babai i Gjulijans Gojçaj, lajmroj dhe nikosisht falenderoj të gjithë që me mëndim të mirë dhe human deshtën që të na ndihmojn për të hollat e shërimit… Lexo më shumë »

Humbë jetën Agron Ivezaj

Humbë jetën Agron Ivezaj

Bashkvendasi ynë, 30 vjeçari Agron Ivezaj, humbi jetën sot, në një fatkeqësi komunikacioni me motociklet, në fshatin Dushiq. Stafi i portalit  Malesia.Org i shpreh familjes Ivezaj ngushllimet më të thella… Lexo më shumë »

Simbolet kombëtare do të përdorën lirshëm?

Simbolet kombëtare do të përdorën lirshëm?

Ligji i ri për simbolet kombëtare do të eliminojë zbrazëtirat dhe keqinterpretimet e krijuara nga ligji i mëparshëm si dhe do të avancojë edhe më tepër lirinë e përdorimit të… Lexo më shumë »

Abonohu tek Diaspora

Diaspora