Abonohu tek Lajme

Lajme

URA fton Forcën të bojkotojë Parlamentin nëse e ka tronditur Fjalori

URA fton Forcën të bojkotojë Parlamentin nëse e ka tronditur Fjalori

Asnjëherë nuk kemi dëshiruar që të merremi me mashtrimet tendencioze, primitive dhe lokaliste të një kuazi-medie të cilin e udhëheqin krerët e Forcës, edhe pse për një gjë të tillë kishim mundësi…. Lexo më shumë »

Autorët e fjalorit antishqiptar nga URA!

Autorët e fjalorit antishqiptar nga URA!

Fjalori skandaloz i akademise se shkencave malazeze i cili sapo publikoi pjesen e pare te tij shkaktoj bujë dhe reagime të ashpëra nga shqiptarët në Mal të Zi pasi që… Lexo më shumë »

Nimanbegu: Jemi Autokton, përmirësoni mbiemrat e sllavizuar

Nimanbegu: Jemi Autokton, përmirësoni mbiemrat e sllavizuar

Reagim për fyerjet në Fjalorin e Akademisë së Shkencave të Malit të Zi Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, dhe në emrin tim personal, edhe… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme