Abonohu tek Lajme

Lajme

Mehmet Bardhi Leter kreut të PD dhe ASH: lëshoni mandatin e uzurpuar

Mehmet Bardhi Leter kreut të PD dhe ASH: lëshoni mandatin e uzurpuar

Kryetari i LD në MZ Mehmet Bardhi i ka drejtuar  shkresë kryetarit të PD-së z. Fatmir Gjeka dhe të ASH-së z. Gjergj Camaj për t’ia liruar vendin e deputetit LD… Lexo më shumë »

Gjeloshaj: Në buxhet mungojnë projekte të rëndësishme për Malësinë

Gjeloshaj: Në buxhet mungojnë projekte të rëndësishme për Malësinë

Kuvendi i Malit të Zi mbajti sot mbledhjen e 7-të të seancës së dytë të rregullt për vitin 2014. Deputetët debatuan propozim ligjin për llogarinë përfundimtare të buxhetit për vitin… Lexo më shumë »

Sinishtaj: Nuk mund të besojë çka bënë Forca

Sinishtaj: Nuk mund të besojë çka bënë Forca

Lideri i Iniciativës Qytetare (IQ) Vasel Sinishtaj, sqaroi se prej 6 nëntorit do të duhej që ai ta kishte zëvendësuar në postin e deputetit Genci Nimanbegun nga Forca e Re… Lexo më shumë »

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme