Abonohu tek Lajme

Lajme

Filloi shpërndarja e Abetares Kombëtare, por vetëm si mjet ndihmës

Filloi shpërndarja e Abetares Kombëtare, por vetëm si mjet ndihmës

Në Shkollën fillore Mahmut Lekiq në Tuz, filloi sot shpërndarja e Abetares Kombëtare. Nën organizimin e Ministrisë së Arsimit të Malit të Zi dhe Entit për botimin e teksteve dhe… Lexo më shumë »

Bëhet hapja e shtëpisë së funeralit në Vuksanlekaj

Bëhet hapja e shtëpisë së funeralit në Vuksanlekaj

Më 26.08.2015 u bë hapja e funeralit të Malësisë në fshatin Vuksanlekaj. Në hapjen e këtij funerali ishte një numër i konsiderueshëm i qytetarëve nga Malësia dhe diaspora. Të pranishmeve… Lexo më shumë »

Shkollat shqipe në Mal të Zi do të fillojnë të përdorin abetaren kombëtare

Shkollat shqipe në Mal të Zi do të fillojnë të përdorin abetaren kombëtare

Shkollat shqipe në Mal të Zi do të fillojnë të përdorin abetaren kombëtare, ndërkohë që duhet bërë më shumë për infrastukturën arsimore.  Korrespondenti i Zërit të Amerikës në Mal të… Lexo më shumë »

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme